agrobotiga-verntallat

Agrobotigues Verntallat

Les agrobotigues varen ser creades amb l’objectiu d’apropar al consumidor productes alimentaris produïts a la Garrotxa que, per la seva singularitat, procés d’elaboració artesana i petita distribució, són difícils de trobar en supermercats tradicionals i gran distribució.

A les Verntallat també trobareu productes d’altres cooperatives i d’artesans del nostre país.

A les agrobotigues trobareu una amplia gamma de productes Verntallat:
venda-de-proximitat

  • Mel
  • Llet
  • Fesols (cuits i crus)/Cigrons cuits
  • Patates
  • Formatges
  • Embotits
  • Fruits secs

olot-pan

sala-verntallat

Sala Verntallat

Vols fer una festa, aniversari, comunió, trobada familiar, casament?

Disposem d’un local privat amb capacitat per a 100 persones per aquestes ocasions a les nostres instal·lacions del Prat de Can Gronxa de Puigpardines (La Vall d’en Bas).

Amb la col·laboració de l’empresa de càtering Arrossades de la Tieta Rosa t’organitzarem el teu dia a mida tal i com tu vols.

Per més informació, et pots posar en contacte al 609 301 246.

agrari-verntallat

L’Agrari Verntallat

A la secció agrària hi trobareu el magatzem amb adobs, insecticides, pinsos per animals de granja i companyia, material de rec i jardineria, eines per l’agricultura, calçat i roba de treball, bicicletes i productes de drogueria i perfumeria.

També hi trobareu maquinària, productes de bricolatge, horticultura, flor i planta ornamental.

Pinsos

A partir del conreu dels nostres associats elaborem, a les instal·lacions de la cooperativa, una amplia gamma de pinsos, tant en sec com en moll.
Elaborem pinsos per alimentació de porcs, gallines, vaques, vedells, etc.

Producció agrària

Els socis de la cooperativa produeixen blat de moro farratger i de gra, ordi i blat, fesols i patates. Tots són cultius tradicionals de la Vall d’en Bas, així com la producció lletera i la carn.
La cooperativa col·labora amb els seus associats transformant i comercialitzant els seus productes.
Després de la collita, els fesols es conserven en cambra freda i s’envasen per la venda a les agrobotigues.
Les patates es conserven en cambra frigorífica. Posteriorment, amb la màquina envasadora, es trien, es calibren i s’envasen.
La producció lletera dels nostres socis es recull diàriament i es transporta en camió refrigerat a les empreses envasadores.

restaurant-verntallat

Restaurant Verntallat

Al restaurant Verntallat podreu conèixer la cuina amb productes de les agrobotigues i de la carnisseria.

Capacitat per a 50 persones. Servei de cafeteria.

Esmorzars de forquilla, dinars (menú i carta) i berenars.

Gaudiu d’un bon àpat en un ambient tranquil, acollidor i amb vistes al Puigsacalm.

Àmplia zona de jocs per a la mainada, amb gespa, bancs i font.

carnisseria-verntallat

Carnisseria Verntallat

Les característiques climàtiques de la nostra comarca fan que les carns produïdes pels nostres socis ramaders siguin d’una gran qualitat, ben valorades i reconegudes per part dels consumidors.

A la secció de carnisseria de les nostres agrobotigues podeu trobar vedella de pastura, xai de ramat, pollastre de pagès, porc de rebost i conills criats a la Vall d’en Bas. També tenim un ampli assortit de productes elaborats amb aquestes carns.

Embotits

Carn fresca

Elaborats

  • Llonganissa
  • Fuet
  • Botifarra blanca
  • Botifarra negra
  • Botifarra de perol
  • Llom
  • Cap de llom
  • Panxeta
  • Secallona
  • Xoriç picant
  • Xoriç
  • Xoriç ferradura
  • Pexuga de gall d’indi
  • Pernil dolç
  • Bacon
  • Frankfurts
  • Sobrassada
  • Patès
  • Foie
  • Llom
  • Cap de llom
  • Costelló
  • Panxeta
  • Llonça
  • Filet
  • Bistec
  • Entrecot
  • Talls per rostir
  • Vedella taco
  • Xurrasco
  • Xai
  • Pollastre de pagès
  • Pollastre de pota llarga
  • Quarts de pollastre
  • Aletes
  • Pit de pollastre
  • Llibrets
  • Pit de gall d’indi
  • Carn picada de vedella
  • Carn picada mixta
  • Hamburguesa vedella
  • Hamburguesa mixta
  • Hamburguesa amb ceba
  • Hamburguesa formatge
  • Hamburguesa xai amb pebrot
  • Mini hamburgueses
  • Salsitxes
  • Salsitxes de pollastre
  • Botifarres
  • Xoriç fresc
  • Pinxos de vedella
  • Pinxos de pollastre
  • Pinxos
  • Pilotilles
  • Canelons
  • Escalopa de pollastre
  • Escalopa

 

fleca-pastisseria-verntallat

Fleca-Pastisseria Verntallat

A l’obrador de Can Gronxa el forner de la cooperativa elabora el pa. Cada nit, l’escalfor del foc cou lentament tot allò que a l’endemà trobeu al taulell de les agrobotigues.

Varietats de pa

  • Pa de pagès 800 gr.
  • Pa de pagès 400 gr.
  • Pa sense sal
  • Pa integral
  • Pa d’espelta
  • Pa de blat de moro
  • Coca de pa
  • Pa de motlle
  • Panets de viena

Elaboració de productes dolços

  • Croissants
  • Croissants de xocolata blanca o negre
  • Croissants farcits de crema
  • Ensaïmades
  • Ensaïmada de cabell d’àngel
  • Coca de flama
  • Coca de llauna
  • Coca de pinyons
  • Coca de full amb cabell d’àngel
  • Coca de full de llardons
  • Trenes de crema

Els caps de setmana…

  • Lioneses de nata, trufa o crema
  • Pinyolat
  • Pastisset de crema
  • Pastisset de moka
  • Sacher
  • Sara
  • Braç de gitano
  • Tortells de nata, trufa o crema
  • Rebosteria
  • Trufes
  • Banda de full amb fruita natural
  • Banda de full amb poma
  • Mousse de ratafia
  • Mousse de tres xocolates
  • Mousse de llimona
  • Mousse de torró
  • Mousse de maduixa

Els dies més especials…

  • Tortell de reis
  • Torrons
  • Bunyols de quaresma
  • Tortell de rams
  • Mones de Pasqua
  • Coques de Sant Joan
  • Panellets