Fleca-Pastisseria Verntallat

A l’obrador de Can Gronxa el forner de la cooperativa elabora el pa. Cada nit, l’escalfor del foc cou lentament tot allò que a l’endemà trobeu al taulell de les agrobotigues.

Varietats de pa

  • Pa de pagès 800 gr.
  • Pa de pagès 400 gr.
  • Pa sense sal
  • Pa integral
  • Pa d’espelta
  • Pa de blat de moro
  • Coca de pa
  • Pa de motlle
  • Panets de viena

Elaboració de productes dolços

  • Croissants
  • Croissants de xocolata blanca o negre
  • Croissants farcits de crema
  • Ensaïmades
  • Ensaïmada de cabell d’àngel
  • Coca de flama
  • Coca de llauna
  • Coca de pinyons
  • Coca de full amb cabell d’àngel
  • Coca de full de llardons
  • Trenes de crema

Els caps de setmana…

  • Lioneses de nata, trufa o crema
  • Pinyolat
  • Pastisset de crema
  • Pastisset de moka
  • Sacher
  • Sara
  • Braç de gitano
  • Tortells de nata, trufa o crema
  • Rebosteria
  • Trufes
  • Banda de full amb fruita natural
  • Banda de full amb poma
  • Mousse de ratafia
  • Mousse de tres xocolates
  • Mousse de llimona
  • Mousse de torró
  • Mousse de maduixa

Els dies més especials…

  • Tortell de reis
  • Torrons
  • Bunyols de quaresma
  • Tortell de rams
  • Mones de Pasqua
  • Coques de Sant Joan
  • Panellets
Tornar a la pàgina de serveis